Nordisk Aviation Products i 20 år

“Det handler om tillit”, lyder slagordet til Marketing Services. Ved å introdusere et av våre lengste kundeforhold ønsker vi å understreke nettopp dette. Nordisk Aviation Products, markedsleder innen flycontainere, har vært kunde av Marketing Services i over 20 år. I løpet av denne tiden har vi produsert et bredt spekter markedsmateriell og lært en hel del om flyfrakt.

Nordisk Aviation Products, har designet, utviklet og produsert flycontainere (også kjent som Unit Load Devices eller ULDs) siden 1970. De er global leder innen sitt felt, leverer produkter til nærmest ethvert flyselskap i verden og tilbyr et omfattende sortiment lastepaller og containere for flyfrakt. Nordisk har som mål å utvikle og levere effektive, pålitelige og sikre ULD-løsninger som gjør flytransport enkelt, samtidig som det hjelper flyselskapene med å øke omsetning og fortjeneste.

Marketing Services har jobbet tett med Nordisk Aviation Products siden begynnelsen av 1990-tallet. Vi har produsert alle former for markedsmateriell for bedriften, fra produkt- og bedriftsbrosjyrer, interiør- og standløsninger, til kalendere, visittkort og annonser. Marketing Services har også produsert websiden til Nordisk, som ble sist modernisert i 2015 med responsivt webdesign og dynamisk innhold. Websiden er nå mer brukervennlig, i tillegg til å være søkemotoroptimalisert (SEO) for å forbedre rangering i Google.

Anne Kristoffersen, Business Manager Freight (tidligere Marketing Manager) oppsummerer samarbeidet med Marketing Services: “Etter så mange år kjenner Marketing Services produktene og bransjen vår svært godt. Det betyr at de raskt kan hjelpe oss med gode tekster og design som snakker til vår globale målgruppe. De er en viktig sparringspartner, og leverer alltid til tiden.”

Tilbake 23.05.2016