Gjennom fusjonen får vi tilført spisskompetanse innen digital markedsføring, sosiale medier, PR og innholdsmarkedsføring.

Marketing Services fusjonerer med Færd

Gjennom fusjonen får vi tilført spisskompetanse innen digital markedsføring, sosiale medier, PR og innholdsmarkedsføring.

Vi blir nå en del av et større miljø med større bredde i kompetanseområder, i tillegg til at rådgiverapparatet og designteamet styrkes. Kundene våre kan fortsatt forvente den samme kompetansen og erfaringen på B2B og internasjonal markedsføring, og tilsvarende fokus på kvalitet og fleksibilitet. Rent teknisk fusjoneres Marketing Services inn i Færd, og fra nå av heter vi altså Færd. Tidligere leder og eier av Marketing Services, Sally Graham, blir medeier i Færd.

Styrker oss på digitalmarkedsføring, sosiale medier og PR

– I over 30 år har Marketing Services vært et lite, og lykkelig, design- og kommunikasjonsbyrå. Vi har spesialisert oss på B2B, med fokus på kunnskap, kvalitet og service, og det har resultert i lange og gode kunderelasjoner med store industribedrifter i Norge og internasjonalt. Vi er stolte av det vi har oppnådd og de kundene som vi har hatt gleden av å jobbe med. Men markedet endrer seg, og skal vi fortsette å levere kvaliteten og kompetansen vi er kjent for, må vi utvikle oss videre, sier daglig leder Sally Graham.
 
– Vi valgte å gå i dialog med Tønsberg-byrået Færd. De har kun eksistert siden 2017, men har dyktige, erfarne fagfolk på laget og god erfaring og kunnskap om B2B-markedet. Gjennom en god prosess denne vinteren og våren har vi blitt godt kjent med hverandre og ser at våre virksomheter passer veldig godt sammen. Jeg har fulgt med Færd en stund, og fra starten har de fremstått som et spennende miljø med flinke folk og høye ambisjoner. De har fått til veldig mye i løpet av kort tid, og vi kommer til et byrå med et veldig godt arbeidsmiljø og dyktige fagfolk. Jeg gleder meg til å være med på å utvikle byrået videre, sier Sally.   

Les mer på færd.no